KERNKLANK!  Therapie, Verlies- en traumaverwerking

  

 

 

 

Will Wevers   

 

                     

 

 

  

 

 
                 

Sinds 2001 werkzaam in een eigen praktijk, voornamelijk met jongeren en volwassenen. 

 

In de loop van de ruim 30 jaar ervaring als therapeute heb ik een eigen werkwijze ontwikkeld, ontstaan uit een combinatie van de verschillende behandelvormen, o.a. uit de de creatieve therapie,  individuele (systeem)opstellingen, zang- en stemtherapie, verlies- en traumaverwerking en inzichten vanuit de transpersoonlijke psychologie en de kunstzinnige therapie. 

 

Voor meer informatie klik op: muziektherapiezingen vanuit de zielverlies- en traumaverwerkingindividuele opstellingenhoogsensitief.

  

Voordat ik in eigen praktijk begon heb ik vele jaren als creatief therapeute 'muziek' gewerkt in de GGZ,  met mensen met zeer uiteenlopende psychiatrische problematiek. Ik heb een aantal jaren als freelance supervisor/coach bij een post-HBO opleiding gewerkt. Ook ben ik mentor geweest voor aspirant creatief therapeuten. 

                           
  

 

  

                                         

 Opleidingen:

* Creatieve therapie 'muziek'  (HBO)

* Hoger Kader Pedagogiek (post-HBO)

 

Bijscholing en trainingen: 

   

Zangtherapie-opleiding; Training individuele familieopstellingen; Training Verlies- en traumaverwerking; EMDR I + II; Training Werken met ik-grensbewustzijn via drie-dimensionele opstellingen; Training 'de helende stem'; DSM IV (DUC); Training Transpersoonlijke psychiatrie; Cursus Psychopathologie en Diagnostiek (Rino); muziekinstrumentale- en zanglessen.

 

    

 

 

**************************************************************************************************************************

 

 

 

 

 


Therapie & verliesverwerking
whwevers@kpnplanet.nl